0 Items - 0,00 lei
  • Niciun produs în coș.

TERMENI SI CONDITII

1.Elemente definitorii:

1.0 https://magazinulderafturi.ro/ nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila. https://magazinulderafturi.ro/ isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Pentru orice comanda inregistrata in site, clientul va fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii. In urma acestei confirmari comanda va fi procesta si expediata prin curierat rapid.
1.1   In cuprins acestui document urmatorii termeni vor insemna:
“VANZATOR” : https://magazinulderafturi.ro/
“CUMPARATOR”: este persoana fizica, firma sau alta institutie juridica, care plaseaza o Comanda, cu ajutorul Site-ului;
“COMANDA” : documentul de tip electronic, care reprezinta relationarea intre Vanzator si Cumparator. Comanda obliga Vanzatorul sa livreze Cumparatorului Bunurile si Serviciile promise, iar acesta, la randul sau, confirma ca este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii, angajandu-se in plata acestora.
“BUNURI SI SERVICII” : constau in orice produs sau serviciu oferit prin intermediul Site-ului;
“CONTRACT” : reprezinta Comanda confirmata de catre Vanzator, prin emiterea unei facturi fiscale.

2. Modificarea termenilor de utilizare a serviciilor
2.1 Vanzatorului i se rezerva dreptul de a modifica oricand Termenii si Conditiile, fara a fi obligat sa anunte ori sa justifice in vreun fel aceasta hotarare. Modificarile se gasesc in documentul de fata si devin obligatorii imediat.

3. Documente contractuale
3.1. Din momentul in care se plaseaza o Comanda, Cumparatorul se declara de acord cu primirea de mesaje comerciale electronice si/sau prin intermediul telefonului mobil.
3.2. Contractul la distanta, care implica acceptarea de ambele parti a termenilor Comenzii, se incheie atunci cand Vanzatorul trimite prin e-mail notificarea de livrare Cumparatorului. Cumparatorul are dreptul de a-si anula Comanda, contactand Vanzatorul via e-mail / telefon, inainte de a primi notificarea de livrare. Anularea intra in vigoare din momentul in care Cumparatorul primeste e-mail / telefon de la Vanzator.

4. Drepturi de proprietate intelectuala
4.1. Continutul site-ului https://magazinulderafturi.ro/ este proprietatea Vanzatorului si este protejat prin legea dreptului de autor. Continutul site-ului nu poate fi preluat, copiat ori folosit in vreun fel, fara a avea acordul scris al proprietarului.

5. Inregistrarea pe site
5.1. Pentru a avea acces la Bunurile si Serviciile  oferite de Vanzator, Cumparatorul trebuie sa-si realizeze un cont pe site-ul https://magazinulderafturi.ro/ .  Crearea contului necesita din partea Cumparatorului o adresa de e-mail proprie, care ulterior o sa fie asociata contului dvs. Prin intermediul acestei adrese de e-mail se va face, ulterior, comunicare intre Cumparator si Vanzator.
5.2. Prin crearea unui  cont Cumparatorul confirma ca datele si informatiile oferite sunt corecte si complete si isi asuma responsabilitatea pentru activitatea aferenta contului in cauza.

PRELUCRAREA  DATELOR  CU  CARACTER  PERSONAL

Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, datele din actele de stare civila, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail.
Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale. carespot.ro va putea selecta utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte.
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, carespot.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de utilizatori.
Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea clientilor privind situatia contului lor de pe carespot.ro, informarea clientilor privind evolutia si starea comenzilor.
Completarea de catre utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a carespot.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre carespot.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.
Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul carespot.ro.
Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii comenzilor.
In cazul in care clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre carespot.ro si exista comenzi in derulare, comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate.
carespot.ro nu solicita utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, utilizatorul nu poate tine raspunzator pe carespot.ro pentru niciun fel de prejudiciu.

6. Cum se realizeaza comanda?
6.1. Intrand pe   https://magazinulderafturi.ro/ bara de meniu, din partea superioara, prezinta butoanele aferente categoriilor de produse. Accesati oricare dintre acestea, alegeti produsul dorit si adaugati-l in cosul dvs. prin butonul CUMPARA. Finalizarea Comenzii se face mergand in Cosul de Cumparaturi, marcat printr-un buton in partea stanga, de sus.

7. Plata
7.1. Preturile afisate pe Site sunt in LEI si includ si TVA-ul. Trebuie sa stiti ca preturile afisate nu includ in niciun fel cheltuielile de livrare. Nu exista comanda minima impusa.
7.2.  Vanzatorul este indreptatit sa modifice preturile produselor oricand, fara a fi obligat sa anunte ori sa motiveze acest fapt. Pretul nou se aplica produselor achizitionate dupa data modificarii.
7.4. Pentru probleme intampinate in efectuarea platii, trimiteti e-mail la adresa Vanzatorului.

8. Modalitati de plata
Platile se fac numai prin sistem ramburs! Astfel, comanda se plateste integral in momentul in care comanda ajunge la destinatie.

9. Facturarea
Odata confirmata o Comanda, Vanzatorul este obligat sa emita o factura fiscala, aferenta bunurilor si serviciilor livrate. Cumparatorul este obligat sa ofere informatiile corecte si complete pentru emiterea facturii fiscale.

10. Informare pentru contractele la distanţă şi cele în afara spaţiilor comerciale 
OG 34/2014 art 6
(1) Înainte ca un contract la distanţă sau în afara spaţiilor comerciale sau orice ofertă similară să producă efecte obligatorii asupra consumatorului, profesionistul trebuie să îi furnizeze consumatorului următoarele informaţii în mod clar şi inteligibil:
-a) principalele caracteristici ale produselor sau serviciilor, având în vedere mediul de comunicare şi produsele sau serviciile în cauză;
-b) identitatea profesionistului, cum ar fi denumirea sa comercială;
-c) adresa poştală la care profesionistul este stabilit, precum şi, în cazul în care există, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de poştă electronică ale acestuia la care poate fi efectiv contactat, pentru a-i permite consumatorului să ia rapid legătura cu profesionistul şi să comunice cu acesta în mod eficient şi, dacă este cazul, adresa poştală şi identitatea profesionistului în numele căruia acţionează
-d) în cazul în care este diferită de adresa furnizată în conformitate cu lit.  c), adresa poştală a locului în care profesionistul îşi desfăşoară activitatea şi, după caz, adresa poştală a profesionistului în numele căruia acţionează, la care consumatorul poate trimite eventualele reclamaţii; 
-e) preţul total al produselor şi serviciilor cu toate taxele incluse sau, în cazul în care preţul nu poate fi calculat dinainte în mod rezonabil dată fiind natura produselor sau a serviciilor, modalitatea de calcul al preţului şi, după caz, toate costurile suplimentare de transport, de livrare, taxele poştale sau de orice altă natură sau, în cazul în care acestea nu pot fi calculate dinainte în mod rezonabil, menţionarea faptului că aceste costuri suplimentare ar putea fi suportate de consumator, inclusiv perioada de valabilitate a ofertei sau a preţurilor. În cazul serviciilor de acces şi conectare la reţele publice de comunicaţii electronice ori de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului se vor menţiona contravaloarea planului tarifar, cu precizarea numărului de minute, a creditului sau a traficului de date inclus, precum şi a condiţiilor de utilizare a acestora, dacă este cazul, extraopţiunile disponibile şi contravaloarea acestora, tarifele pentru apeluri şi pentru minutele ori traficul de date suplimentar, după caz, tariful de conectare sau instalare, cu toate taxele incluse. În cazul unui contract pe durată nedeterminată sau al unui contract care include un abonament, preţul total va include costurile totale pe perioada de facturare. În cazul în care aceste contracte sunt taxate la un tarif fix, preţul total va cuprinde şi costurile lunare totale. În cazul în care costul total nu poate fi calculat dinainte trebuie indicat modul în care se calculează preţul;
-f) costul de utilizare a mijloacelor de comunicare la distanţă în vederea încheierii contractului, atunci când este calculat pe baza unui alt tarif decât tariful de bază;
-g) modalităţile de plată, livrare, executare, data până la care profesionistul se angajează să livreze produsele sau să presteze serviciile şi, după caz, procedura profesionistului de soluţionare a reclamaţiilor;
-h) în cazul în care există un drept de retragere, condiţiile, termenele şi procedurile de exercitare a dreptului respectiv, în conformitate cu art. 11 alin. (1), precum şi formularul tipizat de retragere, prezentat în partea B din anexă;
-i) acolo unde este cazul, informaţia potrivit căreia consumatorul va trebui să suporte costul aferent returnării produselor în caz de retragere şi, pentru contractele la distanţă, dacă produsele, prin însăşi natura lor, nu pot fi, în mod normal, returnate prin poştă, costul aferent returnării produselor;
-j) în cazul în care consumatorul îşi exercită dreptul de retragere după formularea unei cereri în conformitate cu art. 7 alin. (3) sau cu art. 8 alin. (8), informaţia potrivit căreia consumatorul este obligat să achite profesionistului costuri rezonabile, în conformitate cu art. 14 alin. (3)
-k) în cazul în care dreptul de retragere nu este prevăzut în conformitate cu art. 16, informaţia conform căreia consumatorul nu va beneficia de un drept de retragere sau, după caz, circumstanţele în care consumatorul îşi pierde dreptul de retragere;
-l) o menţiune referitoare la existenţa unei garanţii legale privind conformitatea produselor;
-m) acolo unde este cazul, existenţa şi condiţiile de asistenţă după vânzare acordată consumatorului, serviciile prestate după vânzare şi garanţiile comerciale;
-n) existenţa codurilor de conduită relevante, astfel cum sunt definite în art. 2 lit. f) din Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor în relaţia cu consumatorii şi armonizarea reglementărilor cu legislaţia europeană privind protecţia consumatorilor, cu modificările ulterioare, şi modalitatea în care pot fi obţinute copii ale acestora, după caz;
-o) durata contractului, după caz, sau, dacă contractul este încheiat pe durată nedeterminată sau urmează să fie prelungit în mod automat, condiţiile de încetare a contractului, inclusiv penalităţile aplicabile, dacă este cazul;
-p) acolo unde este cazul, durata minimă de valabilitate a obligaţiilor care îi revin consumatorului conform contractului;
-q) acolo unde este cazul, existenţa şi condiţiile aferente avansurilor sau altor garanţii financiare care trebuie plătite sau oferite de consumator la cererea profesionistului;
-r) acolo unde este cazul, funcţionalitatea, inclusiv aplicarea unor măsuri tehnice de protecţie pentru conţinutul digital;
-s) acolo unde este cazul, orice interoperabilitate relevantă a conţinutului digital cu componentele hardware şi software de care profesionistul are cunoştinţă sau se aşteaptă în mod rezonabil să aibă cunoştinţă; 
-t) acolo unde este cazul, posibilitatea şi modalitatea de a recurge la un mecanism extrajudiciar de depunere şi soluţionare a reclamaţiilor căruia i se supune profesionistul.  

11. Dreptul de retur
Orice comanda efectuata in site-ul https://magazinulderafturi.ro/ se poate returna in maxim 14 zilce de la data primirii coletului

OG 34/2014 art 9  (1) Cu excepţia cazurilor prevăzute la art. 16, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14.
(2) Fără a aduce atingere art. 10, perioada de retragere menţionată la alin.
(1) expiră în termen de 14 zile de la:
-a) data încheierii contractului, în cazul contractelor de prestări de servicii;
-b) ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a produselor, în cazul contractelor de vânzare, sau: (i) în cazul în care consumatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs; (ii) în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs sau a ultimei piese; (iii) în cazul contractelor pentru livrarea periodică de produse pe o perioadă de timp determinată, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a primului produs; c) în cazul contractelor pentru furnizarea de apă, gaze naturale, energie electrică, atunci când acestea nu prevăd vânzarea într-un volum limitat sau cantitate stabilită, de energie termică sau de conţinuturi digitale care nu sunt livrate pe un suport material, data încheierii contractului.
(3) Părţile contractante îşi îndeplinesc obligaţiile contractuale pe parcursul perioadei de retragere conform prevederilor prezentei ordonanţe de urgenţă.  

OG 34/2014 art 11  Exercitarea dreptului de retragere 

(1) Înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informează profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din contract. În acest scop, consumatorul poate alege una dintre următoarele variante:
-a) de a folosi modelul de formular de retragere prevăzut în partea B din anexă;
-b) de a face orice altă declaraţie neechivocă în care îşi exprimă decizia de retragere din contract.
(2) Consumatorul şi-a exercitat dreptul de retragere în perioada de retragere menţionată la art. 9 alin. (2) şi la art. 10 în cazul în care comunicarea cu privire la exercitarea dreptului de retragere este transmisă de către consumator înaintea expirării perioadei respective.
(3) Profesionistul poate, în plus faţă de posibilităţile menţionate la alin. (1), să acorde consumatorului opţiunea de a completa şi de a transmite în format electronic, pe site-ul profesionistului, fie modelul de formular de retragere prevăzut în partea B din anexă, fie o declaraţie neechivocă de orice alt tip. În aceste cazuri, profesionistul comunică consumatorului, fără întârziere, pe un suport durabil, confirmarea de primire a formularului de retragere. 
(4) Sarcina probei privind exercitarea dreptului de retragere în conformitate cu dispoziţiile din prezentul articol revine consumatorului.  

PRODUSELE VOR FI RETURNATE IN CONDITII BUNE , IN PUNGA SAU CUTIA ORIGINALA ,NEUTILIZATE ,NEZGARIATE SI NEFOLOSITE.IN CAZ CONTRAR VOR FI REEXPEDIATE CLIENTULUI.

PENTRU A FACE UN RETUR NE PUTETI CONTACTA LA NUMARUL AFISAT IN SITE SAU PUTETI COMPLETA FORMULARUL DE RETUR DE LA RUBRICA „RETURNARI” 
PENTRU FORMULARUL DE RETUR PUTETI ACCESA LINK-UL ACESTA > https://magazinulderafturi.ro/

RETURUL POATE FI DE 2 FELURI:
-SCHIMB DE PRODUS IN CAZUL IN CARE CLIENTUL NU ESTE MULTUMIT DE PRODUSUL PRIMIT (moment in care clientul plateste transportul daca eroare nu s-a produs din vina noastra, produs trimis gresit ori defect)   sau
-RETURNAREA BANILOR CARE SE FACE IN MAXIM 7 ZILE DE LA DATA RECEPTIONARII COLETULUI DE CATRE NOI ( si in acest caz clientul va plati transportul produsului/lor catre noi)
RETURNAREA BANILOR SE VA FACE DOAR INTR-UN CONT IBAN INDICAT DE CLIENT, NU VOM TRIMITE BANI CASH SI NICI NU VOM PRIMI COLET CU PLATA RAMBURS.

13. Jurisdictia / Litigii
Prezentul Document este guvernat prin legislatia romana aflata in vigoare. Termenii si Conditiile prezentate au prioritate in fata oricarui tip de intelegere anterioara- fie ea scrisa sau verbala. In cazul in care neintelegerile nu se pot rezolva pe cale amiabila, atunci se apeleaza la instanta judecatoreasca romaneasca.

Enter your keyword